Vem är jag och varför en blogg?

Jag heter Daniel och studerar sedan ett par år tillbaka vid Linköpings Universitet för att bli gymnasielärare i matematik och spanska. Under våren 2020 kommer jag spendera 12 veckor i Peru för att genomföra en Minor Field Study och skriva mitt andra examensarbete. Själva uppsatsen kommer jag skriva på spanska men berättelsen om arbetet med den och livet runtomkring kommer jag mestadels beskriva på svenska.

Jag förväntar mig ingenting mindre än att mina 12 första veckor någonsin i Peru och Latinamerika kommer vara ett stort äventyr, så för att minnas det och kunna dela det med både nya och gamla vänner ska jag försöka hålla liv i den här bloggen under resans gång. Exakt hur många inlägg det kommer bli vågar jag inte lova, särskilt som exempelvis internetuppkoppling och tillgång till el under vissa perioder av min resa kan variera. Och av just den anledningen – drabbas inte av panik om jag inte lägger ut något i den takt jag brukar, det är förmodligen inget allvarligt som hänt 😉

6 reaktioner till “Vem är jag och varför en blogg?

  1. Lycka till Daniel! Under hösten -19 har jag haft förmånen att vara stipendiat i Syd Afrika(Stellenbosch) under 18 veckor (trots min ålder) och jobba med mitt masteruppsats! Njut! Njut! Det ger energi i studierna!

    Gilla

    1. Tack Pelle, vad kul att höra från dig! Du är häftig som studerar vidare och skriver uppsats utan hänsyn till ålder. Är uppsatsen klar och publicerad, var hittar jag den i så fall?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: